Bun Venit !
Obiective Turistice

        Acest website este dedicat tuturor celor care iubesc natura. Ne-am propus sa popularizam locurile minuntate din Banatul Montan si nu numai. O colectie de informatii usor accesibile pentru plimbarile, turismul de weekend sau vacantele dumneavoastra.

Echipa ghid-obiective-turistice.
Ghid Obiective Turistice pe Twitter !    Ghid Obiective Turistice pe Facebook !    Harta website - Ghid Obiective Turistice !    

Obiective turistice in zona

Nu exista obiective turistice asociate acestei zone.


Locuri de cazare in zona

Nu exista locuri de cazare recomandate in zona.


Trasee Turistice in zona

Nu exista trasee turistice asociate acestei zone.


Noutati

Telescaunul de la Văliug la Semenic
Telescaunul de la Văliug la Semenic, care ar avea circa 2,5 kilometri, ar permite un acces facil pe munte, pentru ca automobiliştii să nu fie nevoiţi să urce pe zăpadă şi gheaţă 16 kilometri”, spune Marius Popovici.
Citeşte mai departe...
Banner
Termeni si conditii
Termeni si conditii
( 0 Voturi )
Scris de echipa ghid-obiective-turistice.ro   
        Acesta este un website SC CS-Gemini INFOGHD SRL. Drepturile de autor asupra intregului continut apartin partial sau in totalitate firmei SC CS-Gemini INFOGHID SRL. Acest website este destinat sa furnizeze vizitatorilor informatii (detaliate) asupra obiectivelor turistice din Romania.

       Persoanele care acceseaza acest site beneficiaza de urmatoarele drepturi: explorarea continutului; reproducerea, traducerea  sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei; copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;  inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web www.ghid-obiective-turistice.ro ); persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informaţiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Drepturile asupra continutului site-ului


        Toate informatiile gazduire pe websitul www.ghid-obiective-turistice.ro sunt cu caracter informational iar echipa websitului işi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului www.ghid-obiective-turistice.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de SC CS-Gemini INFOGHID SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea SC CS-Gemini INFOGHID SRL.

Confidentialitate        Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra  sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa e-mail). Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice, acestea pastrandu-si caracterul de confidentialitate. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul secţiunii 'Contact' ( in partea de jos a pagini ) din site.

        Am citit cele enunţate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.
Ultima actualizare în Miercuri, 30 Martie 2011 21:53