Bun Venit !
Obiective Turistice

        Acest website este dedicat tuturor celor care iubesc natura. Ne-am propus sa popularizam locurile minuntate din Banatul Montan si nu numai. O colectie de informatii usor accesibile pentru plimbarile, turismul de weekend sau vacantele dumneavoastra.

Echipa ghid-obiective-turistice.
Ghid Obiective Turistice pe Twitter !    Ghid Obiective Turistice pe Facebook !    Harta website - Ghid Obiective Turistice !    

Obiective turistice in zona

Nu exista obiective turistice asociate acestei zone.


Locuri de cazare in zona

Nu exista locuri de cazare recomandate in zona.


Trasee Turistice in zona

Nu exista trasee turistice asociate acestei zone.


Noutati

Telescaunul de la Văliug la Semenic
Telescaunul de la Văliug la Semenic, care ar avea circa 2,5 kilometri, ar permite un acces facil pe munte, pentru ca automobiliştii să nu fie nevoiţi să urce pe zăpadă şi gheaţă 16 kilometri”, spune Marius Popovici.
Citeşte mai departe...
Banner
Obiective Turistice / Caras-Severin
La Tunele - Rezervatia Cheile Nerei-Beusnita
( 10 Voturi )
Obiective Turistice - Caras-Severin
Scris de echipa ghid-obiective-turistice.ro   
La Tunele - Cheile CerneiLa Tunele - Cheile CerneiCheile Nerei se află în sudul Banatului, în sud-vestul României. Nera este unul dintre râurile importante din Banatul Montan; izvorăşte de pe platoul Semenicului, străbate iniţial faimoasele păduri de fag de pe versantul sudic al Munţilor Semenic, apoi întâlneşte Depresiunea Almăjului, o regiune deosebit de pitorească – este zona rurală cea mai bine conservată din Banat (doar sate, industria lipseşte aproape complet).

In rezervatie se poate ajunge dinspre Oravita pe drumul ce duce spre Sasca Montana, apoi pe stanga se face un drum spre satul Potoc. De acolo ii simplu urmati indicatoarele rupte si strambe care va indica spre rezervatie. 
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Joi, 11 August 2011 21:56
Citeşte mai mult...
 
Schitul Piatra Scrisa
( 13 Voturi )
Obiective Turistice - Caras-Severin
Scris de Robert Tremmel   
Schitul Piatra ScrisaSchitul Piatra Scrisa
        De la Caransebes spre Orsova, la o distanta de 25 km. in localitatea Armenis, unde drumul  se intalneste cu apele Timisului  sta de veghe Schitul Piatra Scrisa, care zi si noapte privegheaza si se roaga pentru toti cei care calca pragul acestei asezari monahale.

Comentarii (0)
Ultima actualizare în Joi, 07 Aprilie 2011 19:26
Citeşte mai mult...
 
Clisura Dunarii
( 14 Voturi )
Obiective Turistice - Caras-Severin
Scris de Robert Tremmel   
Dunarea la cazane

Clisura DunariiClisura Dunarii 
      Clisura Dunării  este o regiune geografică situată de-a lungul malului nordic al Dunării, în sudul Banatului. Regiunea este limitată de râul Nera la vest şi de Cazanele Dunării la est. Oriunde, pe teritoriul Clisurii, te poti opri sa admiri paradisul. Pe o parte, dealuri stancoase, cu parcurile si rezervatiile naturale, cu padurile seculare protejate cu soiuri de plante si pasari unice in lume. Iar pe cealalta, firul lenes al Dunarii.
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Miercuri, 30 Martie 2011 09:42
Citeşte mai mult...
 
Cheile Rudariei
( 9 Voturi )
Obiective Turistice - Caras-Severin
Scris de Robert Tremmel   
Cheile RudarieiCheile Rudariei      
       Cheile Rudariei sunt situate in zona muntoasa a judetului Caras Severin. Accesul se face de pe drumul E 70 (Caransebes - Oravita) pe drumul national 57 B spre Oravita, unde dupa aproximativ 25 km apare pe partea stanga a drumului un indicator spre localitatea Eftimie Murgu.
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Joi, 11 August 2011 21:20
Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 4