Bun Venit !
Obiective Turistice

        Acest website este dedicat tuturor celor care iubesc natura. Ne-am propus sa popularizam locurile minuntate din Banatul Montan si nu numai. O colectie de informatii usor accesibile pentru plimbarile, turismul de weekend sau vacantele dumneavoastra.

Echipa ghid-obiective-turistice.
Ghid Obiective Turistice pe Twitter !    Ghid Obiective Turistice pe Facebook !    Harta website - Ghid Obiective Turistice !    

Obiective turistice in zona

Nu exista obiective turistice asociate acestei zone.


Locuri de cazare in zona

Nu exista locuri de cazare recomandate in zona.


Trasee Turistice in zona

Nu exista trasee turistice asociate acestei zone.


Noutati

Telescaunul de la Văliug la Semenic
Telescaunul de la Văliug la Semenic, care ar avea circa 2,5 kilometri, ar permite un acces facil pe munte, pentru ca automobiliştii să nu fie nevoiţi să urce pe zăpadă şi gheaţă 16 kilometri”, spune Marius Popovici.
Citeşte mai departe...
Banner
Contact
Locuri de cazare

Momentan acesta sectiune este in curs de dezvoltare. Va rugam reveniti !

        In aceasta zona a websitului sunt prezentate pe scurt locuri de cazare (pensiuni, hoteluri, etc...), propuse (recomadate) de catre echipa nostra. Aceste locuri de cazare o sa apara ca si recomadari in functie de zona/articolul pe care un utilizator al acestui website il acceseaza la acel moment.

        Daca doriti sa participati in aceasta sectiune a websitului nostru nu ezitati sa ne contactati pe adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 
Ultima actualizare în Luni, 16 Ianuarie 2012 20:32