Bun Venit !
Obiective Turistice

        Acest website este dedicat tuturor celor care iubesc natura. Ne-am propus sa popularizam locurile minuntate din Banatul Montan si nu numai. O colectie de informatii usor accesibile pentru plimbarile, turismul de weekend sau vacantele dumneavoastra.

Echipa ghid-obiective-turistice.
Ghid Obiective Turistice pe Twitter !    Ghid Obiective Turistice pe Facebook !    Harta website - Ghid Obiective Turistice !    

Obiective turistice in zona

Nu exista obiective turistice asociate acestei zone.


Locuri de cazare in zona

Nu exista locuri de cazare recomandate in zona.


Trasee Turistice in zona

Nu exista trasee turistice asociate acestei zone.


Noutati

Telescaunul de la Văliug la Semenic
Telescaunul de la Văliug la Semenic, care ar avea circa 2,5 kilometri, ar permite un acces facil pe munte, pentru ca automobiliştii să nu fie nevoiţi să urce pe zăpadă şi gheaţă 16 kilometri”, spune Marius Popovici.
Citeşte mai departe...
Banner
Blog / ... / Protejati natura, protejati Romania !
Protejati natura, protejati Romania !
( 7 Voturi )
Scris de echipa ghid-obiective-turistice.ro   
Luni, 14 Martie 2011 00:51
GunoaieGunoaie        Se pare ca vine primavara, inceputul zilelor calduroase si a weekend-urilor in natura. Totul bine si frumos pana aici, numai ca la sfarsitul acestor weekend-uri in urma anumitor grupuri de indivizi raman mormane de gunoaie. Multe persoane isi bat joc de locurile frumoase, vor tot cei ii mai bun de la natura iar in schimb lasa gunoaie pe care le uita sau nu vor sa le adune.

        La fiecare sfarsit de saptamana observ mai multe gunoaie si mai multe urme sapate de masini puternice in locurile verzi. Cred ca o parte din vina o au autoritatile pentru ca nu aplica amenzi acestor indivizi, dar cred ca totul se rezuma la educatia noastra. Ne tot miram ca la vecini nostri de peste granita totul este curat si ingrijit iar fiecare petec de verdeata este protejat, iar noi dam vina pe cei care au fost si au lasat gunoaie sau pe autoritati ca nu fac nimic pentru colecatarea acestora.

        Nu inteleg de ce le lasa, nu isi dau seama ca deseurile lor rezista in timp ( ani si zeci de ani ) iar data viitoare o sa stea printre ele. Tot ce trebuie sa faca este sa le stranga in numeroasele pungi din plastic si sa le puna in masina pana la primul loc de colectare. Atat de simplu, 5 minute de efort.
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Marţi, 22 Martie 2011 20:32