Bun Venit !
Obiective Turistice

        Acest website este dedicat tuturor celor care iubesc natura. Ne-am propus sa popularizam locurile minuntate din Banatul Montan si nu numai. O colectie de informatii usor accesibile pentru plimbarile, turismul de weekend sau vacantele dumneavoastra.

Echipa ghid-obiective-turistice.
Ghid Obiective Turistice pe Twitter !    Ghid Obiective Turistice pe Facebook !    Harta website - Ghid Obiective Turistice !    

Locuri de cazare in zona

Nu exista locuri de cazare recomandate in zona.


Noutati

Telescaunul de la Văliug la Semenic
Telescaunul de la Văliug la Semenic, care ar avea circa 2,5 kilometri, ar permite un acces facil pe munte, pentru ca automobiliştii să nu fie nevoiţi să urce pe zăpadă şi gheaţă 16 kilometri”, spune Marius Popovici.
Citeşte mai departe...
Banner
Blog / ... / Poiana Marului
Poiana Marului
( 1 Vot )
Scris de Robert Tremmel   
Joi, 16 Decembrie 2010 18:58

    
Poiana MaruluiPoiana Marului  
            Am fost la poiana marului si este un loc deosebit cu o priveliste foarte frumosa.Farmecul acestul loc il ofera barajul artificial lacul poiana marului.In fiecare vara merg cu prieteni si cu fammilea acolo cu cortul este un loc superb pentru a te relaxa si distra alaturi de cei dragi.
           

        
          Ajunsi odata la poiana marului intr-o zi frumoasa de vara impreuna cu niste prieteni am hotarat sa petrecem un wekend in frumoasa statiune de munte.Am inceput sa montam corturile si sa umflam barcile pentru a face o plimbare pe lac cu barca, pe urma fetele s-au apucat sa stranga ceva lemne si sa se apuce sa faca de mancare, iar eu cu niste prieteni am plecat sa dam cu undita in balta poate poate om prinde niste peste sa-l facem pe gratar.Timul a trecut foarte repe si incepand sa se intunece am plecat in cautarea lemnelor pentru focul de tabara ce urma sa-l facem la lasrea serii.
        Seara a venit si am facut un foc mare de tabara in juruia lui am stat am cantat si am baut.A doua zi soarele a inceput sa arda de dimineata si ne-am pus sa facem plaja si baie in lac.
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Marţi, 30 August 2011 18:00