Bun Venit !
Obiective Turistice

        Acest website este dedicat tuturor celor care iubesc natura. Ne-am propus sa popularizam locurile minuntate din Banatul Montan si nu numai. O colectie de informatii usor accesibile pentru plimbarile, turismul de weekend sau vacantele dumneavoastra.

Echipa ghid-obiective-turistice.
Ghid Obiective Turistice pe Twitter !    Ghid Obiective Turistice pe Facebook !    Harta website - Ghid Obiective Turistice !    

Obiective turistice in zona

Nu exista obiective turistice asociate acestei zone.


Locuri de cazare in zona

Nu exista locuri de cazare recomandate in zona.


Trasee Turistice in zona

Nu exista trasee turistice asociate acestei zone.


Noutati

Telescaunul de la Văliug la Semenic
Telescaunul de la Văliug la Semenic, care ar avea circa 2,5 kilometri, ar permite un acces facil pe munte, pentru ca automobiliştii să nu fie nevoiţi să urce pe zăpadă şi gheaţă 16 kilometri”, spune Marius Popovici.
Citeşte mai departe...
Banner
Acord de confidentialitate
Acord de confidentialitate
( 1 Vot )
Scris de echipa ghid-obiective-turistice.ro   
        Acest acord defineste informatiile pe care SC CS-Gemini INFOGHID SRL le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate.  Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cand vizitati site-ul www.ghid-obiective-turistice.ro .

       SC CS-Gemini INFOGHID SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.ghid-obiective-turistice.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei  furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezentul Acord de Confidentialitate.  Informatiile colectate de SC CS-Gemini INFOGHID SRL vor fi folosite la dezvoltarea unor legaturi normale si eficiente cu dumneavoastra.


Colectarea de date cu caracter personal         SC CS-Gemini INFOGHID SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca le veti  furniza voluntar.

        Formularele de inregistrare posibil prezente pe site-ul www.ghid-obiective-turistice.ro  in diferitele sectiuni ale websitului cer informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta.

       Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri: pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra; pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat; pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.;  pentru a imbunatati securitatea accesului; pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

        Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou.


Securitatea datelor colectate        Serverul pe care Site-ul este gazduit, este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalat intr-o incinta adecvata tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu, si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.


Contact        Daca aveti intrebari in legatura cu politica de confidentialitate, va rugam utilizati sectiunea „Contact”. Sugestiile si intrebarile dumneavoastra despre politica de confidentialitate sunt binevenite.
Ultima actualizare în Miercuri, 30 Martie 2011 21:52